FitGirls 30-минутна кръгова тренировка

FitGirls програмата включва цялостна тренировка за мускулна сила и кардио активност само за 30 минути. Благодарение на изпитаната фитнес система, вие изгаряте до 500 калории и тренирате всички основни мускулни групи, а тренировката е всеки път ефективна.

FitGirls e уникална комбинация от кардио активност и упражнения за мускулна сила на всеки уред, като тренирате по два мускула едновременно. Ето защо 30 минутната тренировка замества 90 минутна тренировка в традиционен фитнес.

FitGirls работи, защото сте сигурни в постигането на фитнес цели си. Фитнес инструкторът е винаги до вас, за да ви напътства и мотивира. Независимо дали искате да отслабнете, да се стегнете или просто да бъдете във форма, кръгът от уреди на FitGirls работи с еднаква ефективност за вас.

Кръгът  FitGirls е съставен от уреди, които работят на принципа на хидравличната резистентност.

Каква е разликата между уредите на хидравлика и традиционните фитнес уреди с тежести?

При тренировката с хидравлика съпротивлението при движение зависи от скоростта – колкото по-бързо се движите, толкова по-силно е съпротивлението. Това означава, че с FitGirls тренировката мускулът се натоварва през цялото време. Гравитацията нито спира, нито помага на тренировката . Така с един уред вие натоварвате едновременно два противоположни мускула, а интензивността на тренировката постепенно се покачва – докато се достигне желания сърдечен пулс. Именно заради това хидравличната резистентност позволява уникалната комбинация от кардио активност и упражнения за мускулна сила на всеки един уред .

Друго предимство на хидравликата е, че не е необходимо да имате силна мускулатура, за да започнете да тренирате. FitGirls програмата включва тренировка за сила, която е сигурна и безопасна, и може да бъде изпълнявана от всеки. Благодарениe на хидравличното съпротивление, интензивността се регулира според индивидуалните възможности, което прави тренировката еднакво ефективна както за добре тренираните жени, така и за тези без физическа подготовка.

Кръгът на FitGirls се състои от 16 позиции – 8 уреда и 8 платформи за упражнения. Докато са в кръга, жените тренират по 30 секунди на всяка „станция” (уред или платформа), като музиката приканва на всеки 30 секунди да се премине към следващата „станция”. FitGirls програмата е тренировка за цялото тяло, която гори калории, подобрява сърдечната издръжливост, изгражда мускулна маса и увеличава метаболизма – и всичко това за 30 минути!