LPG Lipomassage – антицелулитен масаж

LPG е френскa марка апаратура, изцяло насочена към красотата и здравето на човека. Използваната техника е механична, неинвазивна, безвредна, 100% натурална. Това е първата механична призната техника от FDA за намаляване на обиколките и за намаляване на целулита. Първото и единствено признато устройство от FDA за лимфен дренаж. Притежаващо TGA сертификат (Администрация за терапевтични продукти) за терапевтична употреба и има множество клинични проучвания с текущи научни изследвания.

LPG Cellu M6 Integral се превърна в машина с култов статут, защото е единствената машина, способна да третира целулит, отпусната кожа и мастни натрупвания.

LPG е 100% естествена, механична, клетъчна стимулация, която обновява по естествен път клетъчната активност!

LPG техниката е единствената механична, естествена и неагресивна техника, която незабавно разгражда мастните натрупвания и стяга отпуснатата кожа.

Само за 12 процедури постигаме:

– 70 % по-бързо разграждане на мазнините.
– 240 % по-голямо производство на колаген.
– 140 % по-голямо производство на еластин.

Различните LPG програми подсилват интензивните биологични реакции: стимулацията на мастните клетки реактивира елиминирането на устойчивите мазнини и стимулира фибропластите и обновява производството на колаген и еластин. Още след 6-тата сесия, упоритите мастни натрупвания намаляват, линиите са рескулптурирани, целулитът започва да се изглажда, а отпуснатата кожа е стегната по естествен път. Сесия след сесия, качеството на кожата се подобрява и фигурата е все по-тонизирана.

Лесно е: колкото повече процедури правите, толкова по-добре ще се чувствате – и толкова повече ще си личи!

Ексклузивната патентована технология на LPG (а именно: независими моторизирани валяци: ROLL’In, ROLL’Up и ROLL’Out) могат да захващат повече от 300 кожни гънки, за да доведат до забележими процедурни резултати, които могат да бъдат прецизно адаптирани към всеки генотип тяло и проблемна област (целулит, отпусната кожа, задържане на вода, упорити мастни натрупвания или асиметрия между лявата и дясната страна на ханша).

Как работи LPG Lipomassage?

Процедурите се направляват с новата Ergodrive работна глава, която се отличава с LPG патент –  независими, моторизирани ролери. ROLL’In, ROLL’Up и ROLL’Out програмите действат нежно и едноверменно с това интензивно подготвят кожната тъкан за елеминирането на мастните натрупвания, реватализират кръвната и лимфната циркулация и реактивират липолизата (ROLL’In е действие, отговорно за повече от 70 % от елиминирането на мазнините). С разнообразните, ротационни и различаващи се ROLL техники, LPG Lipomassage също така може да стимулира производството на колаген и еластин, а освен това стяга отпуснатата кожа.

С най-новата Cellu M6 Integral технология и последната Ergodrive работна глава, естествената липолиза (т.е. изгаряне на мазнините) се увеличава с повече от 70 %.

LPG третира съединителната тъкан с козметични и терапевтични проблеми.

При LPG масажа патентованата механична стимулация на ролките на апарата LPG реактивира процеса на разграждане на мазнини чрез дълбоко дразнене в ядрото на мастната клетка. По този начин се активира метаболизма й. LPG масажа е отличен метод за борба с целулита.

LPG е първата в света патентована технология за борба с целулита. Това е напълно неагресивно третиране, започнало преди повече от 30 години, което сега се използва по целия свят от клиники, както и от пластични и козметични хирурзи, центрове за красота и фитнес и от терапевти.

Апаратният масаж, увеличаващ с 70 % разграждането на мазнините, активира фибробластите и усилва поддържащата мрежа от колагенови и еластинови нишки. Подобрява кръвообращението и лимфния поток, елиминира задържането на вода в организма. В следствие намалява или премахва целулита, прибира обиколките в проблемните зони, изглажда, стяга, тонизира кожата и оформя контура на тялото.

Какви са релултатите от LPG Lipomassage?

При LPG масажа мазнините се освобождават по-лесно, фигурата видимо е по-оформена, излишните натрупвания ги няма, особено тези, от които винаги сте искали да се отървете.

LPG масажът спомага за стягането на кожата след раждане като активира фибробластите и се усилва поддържащата мрежа от колагенови и еластинови нишки, което тонизира и стяга кожата. Ето защо LPG масажът е ефективен за премахване на корема след раждане.

РЕЗУЛТАТИ:

  • премахване на мастни натрупвания, които не се повлияват от спорт и диета;
  • намаляване на обиколка в определена зона;
  • стягане на отпусната кожа;
  • елиминиране на задръжката на течности в долни крайници по време на бременност;
  • възстановяване след бременност;
  • намаляване на симптомите на венозна недостатъчност;
  • травматични отоци;
  • терапия преди и след липосукция;
  • терапия за изглаждане на целулита;
  • терапия за стягане и оформяне на контура;