LPG Endermolift – механичен лифтинг

LPG® създава Endermolift™ – процедура от ново поколение, единствената анти-ейдж техника, способна да повиши естествения синтез на хиалуронова киселина с 80% !

Позната като анти-ейдж нутриент, хиалуроновата киселина осигурява обем и хидратация, благодарение на които кожата изглежда попълнена и жизнена. Качеството й обаче спада осезаемо с напредването на възрастта, което се изразява в появата на бръчки, дълбоки линии и други следи на стареене.

В настоящето сме свидетели на навлизането на все по-инвазивни решения, които целят да повишат производството на хиалуронова киселина за по-гладка и младежка кожа, в това число инжекции и козметични терапии. Всички тези процедури включват прилагането на синтетична молекула в кожата, което неминуемо повдига въпроса за нейния състав и произход, както и как се приема от кожата. Отбелязвайки своя 30-годишен юбилей като експерт в грижата за кожата, LPG създава процедура от ново поколение – естествено решение за стимулиране производството на хиалуронова киселина.

Научен пробив

Работейки в сътрудничество с проф. Филип Хумберт, завеждащ катедра „Дерматология” на Университетската болница в Безансон (Франция), експертите на LPG® разработват нова технология за естествено стимулиране на синтеза на основните подмладяващи съставки.

Уникално проучване, базирано на анализа на лицеви биопсии, потвърждава ефикасността на LPG Endermolift™. Невероятните резултати показват, че синтезът на естествена хиалуронова киселина се повишава с 80%.

Това обаче не е всичко:

  • Видът е два пъти по-блестящ
  • Естественото производство на еластин се повишава с 46%
  • Стегнатостта се подобрява с 23%
  • Бръчките са намалени с 21%

Анти-ейдж иновация, патентована от LPG®

Endermolift™ събужда клетъчната активност, която се забавя с годините, стимулирайки кожата по хиляди различни начини едновременно и в двете равнини (хоризонтална и вертикална).