Фотоподмладяване с IPL

Фотоподмладяването е съвременна неинвазивна процедура за здрава, гладка и озарена кожа без пигментни петна, разширени пори и капиляри.

Процедурата стимулира производството на нов колаген и еластин в кожата. Интензивната пулсираща светлина от уреда (IPL) прониква в кожата без да разрушава повърхностния ѝ слой, а топлината, която се провежда, предизвиква образуването на нови колагенови и еластинови фибри, които реорганизират структурата на дермата и епидермиса и имат запълващ ефект.

Процедурите фотоподмладяване могат да започнат след 25-годишна възраст, като се препоръчва курс от 6 процедури през 15-21 дни. Няма възстановителен период, а най-подходящото време от годината за процедурата са месеците от октомври до май. Използването на крем със слънцезащитен фактор е задължително 14 дни след процедурата.

Зоните, върху които се извършва процеурата, са: лице, шия, деколте и китки.

Фотоподмладяването може да се съчетае с почистване на лицето с водно дермабразио за по-добро абсорбиране на светлината.

Hair No More разполага с апарат от ново поколение, който е мощен, бърз и с доказани резултати.  Интензивната пулсираща светлина (IPL) е полихромна светлина с различна дължина на вълната и позволява терапията да се персонализира според индивидуалните характеристики и фототипа на кожата.

Ползите за кожата след фотоподмладяване са:

  • По-здрава и по-плътна кожа;
  • Изгладени изразни линии и бръчки;
  • Сияйна и стегната кожа;
  • Уеднаквяване на тена и повдигане на лицевия контур;
  • Видимо подобрение при акне, пигментации, розацея;
  • Свиване на разширените пори;