Цени радиочестотен лифтинг

Лице

1 процедура
55 лв.
3 процедури
145 лв.
6 процедури
255 лв.
9 процедури
345 лв.
12 процедури
415 лв.

Лице, шия и деколте

1 процедура
75 лв.
3 процедури
205 лв.
6 процедури
345 лв.
9 процедури
475 лв.
12 процедури
575 лв.